Скажи НІ Генетично модифікованої кукурудзи Одяг

Для негайного розповсюдження
Гленвуд-Спрінгс, Колорадо
Може 8, 2013

Під час поїздки в Шанхай, Барбара Filippone, власник і засновник EnviroTextiles, Натикався непарної реклама, як вона пройшла через митницю. Оголошення має на увазі, що кукурудза буде конкурувати з бавовною для інвестицій, і зображений качан кукурудзи в зеленому светрі. В якості захисника натуральних волокон і не-ГМО сільського господарства, Міссісіпі. Filippone почав збирати повідомлення за оголошенням.

Кукурудза використовується для виробництва тканин для одягу була навколо протягом кількох років, з Ingeo тканини Naturework провідною пакет; Однак кукурудза тканину до сих пір не вдалося заволодіти в швейної ринку.

Використання тканини на основі рослин для звуків одягу як відмінна ідея права? Ми ростемо тонни кукурудзи в США і в результаті тканина повинна бути «природною» ми припускаємо,. уповільнюють Давайте тут на секунду. Що таке Ingeo і хто є його творцем, Cargill Dow? Вони повинні бути стійкі компанії зосереджені на поліпшенні здоров'я і навколишнього середовища право? Неа. Cargill не отримує стільки преси, як його подільника, Monsanto, але їхня коаліція контролювати світові запаси їжі дуже реальна.

Як GreenAmerica.org примітки, «Cargill намагався “зелений” його зображення з NatureWorks PLA, біорозкладаний синтетичний матеріал, який використовує базу кукурудзи замість нафти, але Cargill не оголошувати той факт, що кукурудза використовується для виробництва NatureWorks PLA є генетично модифікованим. »Як виявилося, Natureworks and Ingeo are both part of a campaign to make Cargill look environmentally and socially responsible in an attempt to shield their true purpose, to commercialize photosynthesis. Cargill’s CEO, Gregory Page stated in 2011, “Cargill is engaged in the commercialization of photosynthesis. That is the root of what we do.” Commercialize photosynthesis? What could possibly go wrong?

The case for corn fabrics is simple; it is not natural in any form or function. The corn itself is genetically modified corn, Monsanto’s greatest “achievement”. Once the corn is harvested, it must undergo extreme chemical processing in order to become fiber for the fabric using many of the worst chemicals known on earth! The process of making viscose (synthetic fiber) is so damaging to the environment that its production is in decline, at least as long as we can keep this “natural” corn fabric out of the apparel industry. Corn fabric is not the only concerning development in the apparel world, but it may be the next battle to keep GMO and chemically manufactured fabrics from invading our bodies.

Please print and post this image to help spread the word!

(Click here or on image for full size image)

PDF VersionSay No To Corn Clothing Press Release